PHP versiot ja PHP:n asetukset

PHP versiot

Vakio PHP versio palvelimilla on 5.6 tai 7.2.

PHP version voi vaihtaa cPanelissa -> Ohjelmisto -> MultiPHP:n hallinta (Software -> MultiPHP Manager).

PHP versioksi voi valita seuraavat:
5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1

Vanhempaa kuin PHP7.2 versiota ei pidä käyttää muuta kuin siinä tapauksessa että sivut eivät toimii uudemmalla versiolla.

PHP version voi asettaa jokaiselle toimialueelle ja alitoimialueelle erikseen.

PHP:n asetukset

PHP:n asetuksia voi muuttaa cPanelissa -> Ohjelmisto -> MultiPHP INI Editori (Software -> MultiPHP INI Editor)