FileZilla ongemat

Uusimmassa versiossa Filezilla käyttää vakiona salattua (TLS) yhteyttä, ja se ei kaikissa tapauksissa toimi.
Vika ei ole palvelimella, koska olen itse testannut toimivuuden useammalla koneella ja eri internet yhteyksillä, ja myös asiakkaat ovat kertoneet että toisesta koneesta yhteys onnistuu ja toisesta ei.

Tähän on kaksi ratkaisua:

1. tietoturvan kannalta parempi ratkaisu:
aseta protokollaksi SFTP ja portti 1022, muuten samat tiedot.

2. ei turvallinen ratkaisu, mutta saattaa olla nopeampi:
aseta protokollaksi FTP ja Salaus: "Only use plain FTP", muuten samat tiedot.

• 11 käyttäjän mielestä tästä oli apua